Human Design Readings

Een persoonlijke Human Design reading geeft je diepgaand inzicht in wie je écht bent. Het is praktisch, concreet en volledig gericht op jouw uniekheid. De reading geeft je een gefundeerde basis om Human Design te kunnen toepassen in je dagelijkse leven. Ga het experiment aan en ervaar zelf wat dit prachtige systeem voor jou kan betekenen. 


Persoonlijke Reading

In je eerste Reading behandelen we jouw unieke Design vanuit de vier verschillende invalshoeken van het Human Design systeem. We gaan in op je onbewuste en bewuste eigenschappen (lichaam & Mind), hoe deze met elkaar samenwerken en ook met elkaar kunnen conflicteren. Hoe stroomt jouw levensenergie vitaal en hoe kan jouw Mind je aanzetten tot niet-zelf gedrag en handelen? Hoe werkt conditionering, wat is de invloed van je omgeving en wat vindt er plaats in interactie met anderen? Wat is jouw innerlijke keuze-instrument om op een correcte wijze beslissingen te maken in je leven en hoe werkt dit dan in de praktijk? Samen komen we tot praktische handvatten om het Human Design systeem toe te passen in jouw unieke leven. 


Opvolging & Verdieping

Ben je aangezet door dit fascinerende systeem en zit je volop in je experiment? Als je klaar bent voor de lagen 'onder de oppervlakte' dan is een vervolgsessie iets voor jou. We kijken dan bijvoorbeeld naar thema's rondom gezondheid, voedsel, informatieverwerking en je brein. Ook kunnen we concrete situaties of vraagstukken uit jouw leven behandelen en hier doormiddel van Strategie & Autoriteit oefeningen tot de kern komen. 


Praktische informatie

Een Reading duurt 1,5 tot 2 uur en kost 195,- Euro incl. BTW.

Op basis van je persoonlijke voorkeur vindt de afspraak plaats in Boxmeer (Noord-Brabant), in overleg in regio Arnhem, of online via Teams.


Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. 


Ben je naast een Reading voor jezelf ook geïnteresseerd in het Design van je kind of kinderen? Kijk dan eens hier voor de mogelijkheden. 

E-mailen
Bellen