Over Nathalie Holwerda


Sinds mijn jeugd gaat mijn passie al uit naar het ontdekken van alles over ons bestaan. Ik heb me verdiept in een breed scala aan onderwerpen, waaronder kosmologie, kwantumfysica, natuurkunde (deeltjesfysica), de Maya's en hun kalendersystemen, Yoga, meditatie en nog veel meer, waarmee ik in welke vorm dan ook een brug tussen wetenschap en spiritualiteit kon leggen. Ik heb kennisgemaakt met culturen in landen waar de oorspong van oude, intelligente beschavingen ligt, zoals Peru (Inca's), Mexico en Belize (Maya's), Egypte en diverse plekken in Azië waar het Boeddhisme en Hindoeïsme nog altijd een belangrijke basis van de samenleving is.


Ik ben geboren en opgegroeid in Arnhem. Na mijn studie op de HAN en het behalen van mijn Master Bedrijfskunde op Universiteit Nyenrode heb ik de afgelopen 13 jaar in de ICT-sector gewerkt, in gebieden uiteenlopend van organisatieverandering, procesverbeteringen, leidinggevende functies en technische projecten. 


Begin 2019 ben ik moeder geworden van een zoon en in de nazomer van 2020 van een dochter. De combinatie van een volledige baan met de tropenjaren thuis, ook nog in tijden van de Coronacrisis, was voor mij hét moment om weer terug te keren naar mezelf en mijn passie voor het leven verder op te pakken.


Nathalie Bodygraph

In deze periode kwam ik ook in aanraking met Human Design. Direct vielen voor mij alle puzzelstukjes op hun plaats: dit was het systeem waarvan ik mijn hele leven al overtuigd was dat het moest bestaan, een systeem dat alle verschillende wetenschappen, filosofieën en theorieën met elkaar verbindt, een synthese van alle kennis die er is.

Hoe meer ik binnen het Human Design systeem ontdek, leer en ontrafel, hoe enthousiaster ik word. Ik gun het iedereen om zichzelf te leren kennen en bovenal te kunnen leven als zichzelf.

 

Ik ben in 2022 gestart met de meerjarige opleiding (PTL) tot Professional Human Design Analyst. Dit is de opleiding voor de officiële en internationaal erkende licentie vanuit de International Human Design School (IHDS). In 2023 heb ik parallel hieraan het specialisatietraject Child Development Analyst Training afgerond, tevens vanuit de IHDS. 

 


Als werkende moeder van twee jonge kinderen weet ik als geen ander tegen welke uitdagingen je aanloopt in het dagelijks leven. Wat vind ik het onvoorstelbaar fijn om, naast voor mezelf, ook binnen mijn gezin te beschikken over Human Design kennis, om daarmee mijn unieke wezentjes nog beter te kunnen begrijpen. Er is namelijk niemand die precies zo opereert als jouw kind, en de relatie die jij als ouder met je kind hebt is net zo uniek. Ik wil deze kennis graag delen met andere ouders en ze handvatten geven voor het dagelijkse gezinsleven, specifieke situaties en gedragsuitingen, maar vooral om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven zich te kunnen ontplooien als hun unieke zelf. 


Dit geldt natuurlijk niet alleen voor kinderen, want iedereen heeft recht op het ontdekken van zichzelf. Of dit nu geheel persoonlijk, in een relatie, gezin of in het bedrijfsleven is. Of je nu 3, 23, 40 of 80 jaar bent. In tegenstelling tot de meeste systemen of tools die gerelateerd zijn aan persoonlijke ontwikkeling, gaat Human Design juist niet over jezelf veranderen of verbeteren. Wel gaat het over het ontdekken van de uniekheid in jezelf, blij zijn met wie je bent en het op praktische wijze integreren van jouw genetische blauwdruk met de wereld waarin we ons allemaal bevinden. 

Being human is to be invited to respond as yourself in the now. 

As such your form is perfect and you are awake.

The invitation is life itself. 

That is why the perfected form and the awakening are great invitations. 

You are truly invited to find yourself in this life, because that is our purpose. 

The greatest invitation of them all has always been: 

"Know Thyself"


~~ Ra Uru Hu ~~

E-mailen
Bellen